Rubriek: Win Actie

Prijswinnaars IJsbeeldenfestival zijn bekend

Sinterklaas is vandaag uitgevaren en dus zijn ook de prijswinnaars van de kaarten van het IJsbeeldenfestival al bekend en inmiddels op de hoogte gesteld. Maar alle inzenders, niet getreurd: Kunst.blog.nl mag in samenwerking met de organisatie van het Nederlands IJsbeeldenfestival in Zwolle ook nog een korting geven aan alle lezers van Kunst.blog.nl!

Lees verder...

Win kaarten voor het Nederlands IJsbeelden Festival!

Het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle is een bijzondere vorm van kunst. Hier komt namelijk de kunst van ijscarving tot stand. De prachtigste ijssculpturen volgens een bepaald thema zijn hier te zien vanaf 12 december tot en met 24 januari 2016. En Kunst.blog.nl mag in samenwerking met de organisatie voor Sinterklaas spelen, want we mogen

Lees verder...

Winnaars mogen gratis naar ARA Art Fair

Komend weekend is in Zwijndrecht de ARA Art Fair. Een paar weken geleden mocht Kunst.blog.nl in samenwerking met Van Houten PR en de ARA Art Fair een prijsvraag uitschrijven. Daarbij moest antwoord gegeven worden op de volgende vraag: De hoeveelste editie van de ARA Art Fair is dit? Het enige juiste antwoord was de 12e

Lees verder...

Nog drie dagen: Win kaarten voor de ARA Art Fair

Op 24 en 25 oktober wordt in Zwijndrecht de ARA Art Fair gehouden. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens deze kunstbeurs toegankelijk voor een groot publiek. Dit jaar is het werk van circa honderd kunstenaars beschikbaar via de ARA Art Fair. En jij kunt nu nog drie dagen kaarten winnen!

Lees verder...

Berendina Jaasma wint Fotoprint Nederlands Fotomuseum

Het Nederlands Fotomuseum heeft een nieuwe webshop en dat wordt gevierd. Kunst.blog.nl mocht één fotoprint ter waarde van 100 euro ter beschikking stellen aan één van de lezers van de blog. Daarvoor moest uiteraard wel wat gedaan worden, namelijk het beantwoorden van een prijsvraag! Berendina Jaasma was de enige die de prijsvraag juist wist te beantwoorden en is

Lees verder...

Win een fotoprint uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum!

Het Nederlands Fotomuseum heeft een nieuwe webshop en dat wordt gevierd. Kunst.blog.nl mag één fotoprint ter waarde van 100 euro ter beschikking stellen aan één van de lezers van de blog. Daarvoor moet uiteraard wel wat gedaan worden, namelijk het beantwoorden van een prijsvraag!

Lees verder...

Winnen met STOP AIDS NOW!

STOP AIDS NOW stelt in samenwerking met Kunst.blog.nl twee gratis entreekaarten voor de expositie The Future of Fashion is Now ter beschikking. Uiteraard moet je daar wel wat voor doen en daar heb je nog maar iets meer dan drie dagen voor!

Lees verder...

Winnen: twee kaarten voor The Future of Fashion is Now

Zoals gisteren al vermeld op Kunst.blog.nl heeft STOP AIDS NOW een nieuwe ArtBag op de markt, gemaakt door ontwerpster Pauline van Dongen. STOP AIDS NOW stelt nu in samenwerking met Kunst.blog.nl twee gratis entreekaarten voor de expositie The Future of Fashion is Now ter beschikking. Deze tentoonstelling is te zien in Museum Boijmans van Beuningen

Lees verder...

Winnaars prijsvraag De Odyssee

De winnaars van de prijsvraag op Kunst.blog.nl in samenwerking met De Wolven en dansvoorstelling De Odyssee zijn bekend! Luc Puylaert en Helena Lutz zijn de gelukkige winnaars van de prijsvraag.

Lees verder...

Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee

Kunst.blog.nl mag in samenwerking met De Wolven en De Odyssee 2 x 2 kaartjes weggeven voor een dansvoorstelling van De Odyssee. De winnaars mogen zelf een datum kiezen. De Odyssee speelt van 14 tot en met 24 augustus om 20.15 uur. Ook zijn er twee matinee-voorstellingen om 14.00 uur op 17 en 24 augustus.

Lees verder...

Win kaarten voor De Odyssee

Kunst.blog.nl mag in samenwerking met De Wolven en De Odyssee 2 x 2 kaartjes weggeven voor een dansvoorstelling van De Odyssee. De winnaars mogen zelf een datum kiezen. De Odyssee speelt van 14 tot en met 24 augustus om 20.15 uur. Ook zijn er twee matinee-voorstellingen om 14.00 uur op 17 en 24 augustus.

Lees verder...

Winnaars kaarten grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren

Op 30 april jongstleden schreef Kunst.blog.nl in samenwerking met Hookies Communications een prijsvraag uit. Te winnen vielen vijf vrijkaarten voor het grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren. Er werd door heel veel lezers en bezoekers van Kunst.blog.nl een reactie gegeven op de prijsvraag, waarvoor dank, maar uiteindelijk konden helaas maar vijf mensen een kaartje winnen!

Lees verder...

Win Actie – Tentoonstellingscatalogus Im Farbenrausch

Vorige week schreef ik al over de tentoonstelling Im Farbenrausch: Munch, Matisse en de  Expressionisten. Bij deze tentoonstelling is uiteraard ook een tentoonstellingscatalogus uitgebracht. Speciaal voor de liefhebbers mag ik één rijk geïllustreerde catalogus (Duitstalig)  van zo’n 300 pagina’s verloten. Om kans te maken op de catalogus hoef je alleen onderstaande vraag te beantwoorden:

Lees verder...