Kunst.blog.nl stopt

Ja, je leest het goed: het is geen 1 april-grap. 31 maart 2018 is de laatste dag dat Kunst.blog.nl van nieuwe content wordt voorzien. Nu was het al een tijdje stil(ler) op deze blog door diverse omstandigheden, maar zo’n twee maanden geleden werd van hogerhand besloten dat de stekker er uit gaat. Als gevolg van een koerswijziging en een afnemende belangstelling voor themablogs zoals Kunst.blog.nl heeft Blog Online besloten per 31 maart 2018 de verbintenissen met alle bloggers van de themablogs op te zeggen. Dat geldt dus ook voor Kunst.blog.nl.

Sinds april 2014 was ik actief op deze blog en heb ik veel mooie mensen, mooie kunst, mooie kunstenaars, mooie tentoonstellingen en nog zoveel ander moois mogen zien, ontdekken en doen. Trouwe lezers weten misschien nog wel dat ik door een auto-ongeluk mijn rubriek ‘In the Picture’ heb moeten laten varen, iets wat me zeer aan het hart ging. Ik vond het fantastisch om kunstenaars in hun eigen setting te mogen ontmoeten en hun verhaal op te mogen tekenen. Daarna is mijn leven in een ander vaarwater gekomen. Ik werd ook nog eens voor de eerste keer moeder en ben inmiddels in blijde verwachting van baby twee. Mede daardoor en door diverse technische omstandigheden zat het er al een tijdje niet echt meer in om de blog goed bij te houden. Jammer, dat vond ik het zeker, maar het was gewoon nu even zo.

En toen kwam dus die mail van Blog Online. Ik zat zelf inmiddels al te dubben om definitief te stoppen, per 1 april, de dag dat ik vier jaar geleden begon en net voor mijn verlof. Maar nu werd het besluit voor mij genomen, ironisch genoeg op 1 april….

Kunst.blog.nl was voor mij een fijne tijd, maar het is nu tijd om verder te gaan. Ik ga zeker verder met bloggen over kunst, maar pas over een tijdje, als ik al mijn plannen voor een eigen blog over grafische kunst heb uitgewerkt. De grafiek is binnen de kunst nog steeds mijn grootste inspiratiebron en is toch waar mijn hart het hardste voor klopt binnen de kunstsector. Wie weet kom ik een aantal van jullie nog wel tegen in de toekomst. Rest mij jullie nog te bedanken voor het trouwe volgen en het geven van reacties, het toesturen van persberichten, de uitnodigingen voor exposities, de inkijkjes in ateliers en de inspiratie voor machtig mooie kunstwerken en bovenal het genieten van de kunst in optima forma. Bedankt en tot ziens!

Lees ook:No Hard Disk, no blog
Lees ook:1.000.000 pageviews voor Kunst.blog.nl
Lees ook:Fly on the wings of Art: een gelukkig 2015!
Lees ook:Masterclass met chef-dirigent Marc Albrecht
Lees ook:Excuses voor een dag geen berichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>