Winnen: twee kaarten voor The Future of Fashion is Now

Pauline van Dongen met haar ArtBag CREDITS: Pauline van Dongen

Zoals gisteren al vermeld op Kunst.blog.nl heeft STOP AIDS NOW een nieuwe ArtBag op de markt, gemaakt door ontwerpster Pauline van Dongen. STOP AIDS NOW stelt nu in samenwerking met Kunst.blog.nl twee gratis entreekaarten voor de expositie The Future of Fashion is Now ter beschikking. Deze tentoonstelling is te zien in Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. 

Wat moet je doen? Maak van jezelf een leuke, gekke, grappige foto met de ArtBag (net zoals Pauline met haar selfie) en de beste selfie krijgt 2 gratis entreekaarten voor The Future of Fashion is Now. Kunst.blog.nl zou Kunst.blog.nl niet zijn als kunstzinnige uitingen op selfie-gebied niet zouden lonen, dus wees ook zo creatief mogelijk.

Stuur je selfie naar [email protected] tot en met 15 november. De winnaar wordt gekozen door Kunst.blog.nl en STOP AIDS NOW. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk.

Lees ook:Winnen met STOP AIDS NOW!
Lees ook:De ArtBag van Pauline van Dongen
Lees ook:Winnaars Open Call ‘The Future of Fashion is Now’ zijn bekend
Lees ook:Pauline van Buringen wint Pintar Rapido 2016
Lees ook:Potlood gezocht voor kunstproject Esther Hoogendijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>