Nog drie dagen: Win kaarten voor de ARA Art Fair

Een van de werken die te zien is op de ARA Art Fair, van Lisette Overweel CREDITS: Lisette Overweel

Op 24 en 25 oktober wordt in Zwijndrecht de ARA Art Fair gehouden. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens deze kunstbeurs toegankelijk voor een groot publiek. Dit jaar is het werk van circa honderd kunstenaars beschikbaar via de ARA Art Fair. En jij kunt nu nog drie dagen kaarten winnen!

In samenwerking met Valk Art en Van Houten PR mag Kunst.blog.nl 2 x 2 toegangskaarten aanbieden. Er zullen dus twee winnaars zijn die met een persoon naar keuze naar de ARA Art Fair mogen in Hotel Ara in Zwijndrecht. Wat moet je hiervoor doen?

Beantwoord de volgende vraag: de hoeveelste editie van de ARA Art Fair is dit? Tip: kijk zeker even in een eerdere geposte blog over de ARA Art Fair…

Stuur je antwoord naar [email protected] onder vermelding van je naam en adresgegevens. Je kunt meedoen tot en met zondag 18 oktober. Bij meerdere goede antwoorden wordt geloot onder de inzenders. De winnaars zullen daarna zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden over hun gewonnen prijs. Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.

Veel succes!

Lees ook:Winnaars mogen gratis naar ARA Art Fair
Lees ook:Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win een fotoprint uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum!
Lees ook:Win kaarten voor het Nederlands IJsbeelden Festival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>