Win kaarten voor De Odyssee

Een shot uit De Odyssee CREDITS: Lonneke van Leth

Kunst.blog.nl mag in samenwerking met De Wolven en De Odyssee 2 x 2 kaartjes weggeven voor een dansvoorstelling van De Odyssee. De winnaars mogen zelf een datum kiezen. De Odyssee speelt van 14 tot en met 24 augustus om 20.15 uur. Ook zijn er twee matinee-voorstellingen om 14.00 uur op 17 en 24 augustus.

Om kans te maken op de kaartjes moet uiteraard wel wat gedaan worden. De opdracht? Het antwoord geven op de volgende prijsvraag:

‘Hoe heet de plaats waar Odysseus’ familie woont?”

Stuur het goede antwoord naar [email protected] voor 7 augustus. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht en worden door de organisatie op de gastenlijst geplaatst. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen drie dagen, dan vervalt de prijs en wordt een andere winnaar geloot. Deelname aan deze prijsvraag staat vrij voor alle lezers van Kunst.blog.nl.

Wil je een voorproefje van De Odyssee? Kijk dan hier!

Lees ook:Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win kaarten voor het grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren
Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen
Lees ook:Winnaars prijsvraag De Odyssee
Lees ook:Winnaars kaarten grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>