Win Actie – Tentoonstellingscatalogus Im Farbenrausch

Vorige week schreef ik al over de tentoonstelling Im Farbenrausch: Munch, Matisse en de  Expressionisten. Bij deze tentoonstelling is uiteraard ook een tentoonstellingscatalogus uitgebracht. Speciaal voor de liefhebbers mag ik één rijk geïllustreerde catalogus (Duitstalig)  van zo’n 300 pagina’s verloten. Om kans te maken op de catalogus hoef je alleen onderstaande vraag te beantwoorden:

 

Tot hoe laat is de tentoonstelling elke vrijdagavond geopend?

 

Stuur je inzending uiterlijk maandag 5 november naar [email protected]. De prijswinnaar krijgt na afloop per e-mail bericht. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert de winnaar niet binnen 3 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot ik een andere winnaar. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. Deelname is alleen mogelijk voor in Nederland woonachtigen.

Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen
Lees ook:Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win kaarten voor het grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren
Lees ook:Winnen met STOP AIDS NOW!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>