Winnen met STOP AIDS NOW!

Pauline van Dongen met haar ArtBag CREDITS: Pauline van Dongen

STOP AIDS NOW stelt in samenwerking met Kunst.blog.nl twee gratis entreekaarten voor de expositie The Future of Fashion is Now ter beschikking. Uiteraard moet je daar wel wat voor doen en daar heb je nog maar iets meer dan drie dagen voor!

STOP AIDS NOW heeft een nieuwe ArtBag op de markt gebracht, gemaakt door ontwerpster Pauline van Dongen.

Wat moet je doen om de kaarten te winnen? Maak van jezelf een leuke, gekke, grappige foto met de ArtBag(net zoals Pauline met haar selfie) en de beste selfie krijgt 2 gratis entreekaarten voor The Future of Fashion is Now. Stuur je selfie naar [email protected] tot en met 15 november. De winnaar wordt gekozen door Kunst.blog.nl en STOP AIDS NOW. Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk.

De tentoonstelling waar je kaarten voor kunt winnen is te zien in Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam.

Lees ook:Winnen: twee kaarten voor The Future of Fashion is Now
Lees ook:De ArtBag van Pauline van Dongen
Lees ook:Prijswinnaars IJsbeeldenfestival zijn bekend
Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen
Lees ook:Pauline van Buringen wint Pintar Rapido 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>