Win kaarten voor het grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren

Ellert en Brammert FOTO Hookies Communications

Van 10 mei tot en met 14 september vindt in Zuidlaren het grootste indoor zandsculpturenfestival ter wereld plaats. Ben je benieuwd naar deze kunstwerken van zand? In samenwerking met Hookies Communications mag Kunst.blog.nl vijf vrijkaarten weggeven! 

Wil je kans maken op één van deze kaarten, dan moet je uiteraard wel iets doen. Geef daarom het antwoord op de volgende prijsvraag:

De Hondsrug is benoemd tot Geopark onder auspiciën van UNESCO. Daarmee is het als eerste gebied tot een van de vijftig Geoparken in Europa benoemd. Wanneer werd De Hondsrug benoemd tot Geopark? Daarbij gaat het om de exacte datum, dus dag, maand en jaartal moeten correct zijn.

Stuur je inzending voor zondag 11 mei naar [email protected] De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 3 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en wordt een andere winnaar geloot. Deelname aan deze prijsvraag staat vrij voor alle lezers van Kunst.blog.nl!

Lees ook:Winnaars kaarten grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren
Lees ook:Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win een fotoprint uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum!
Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>