Winnaars mogen gratis naar ARA Art Fair

Komend weekend is in Zwijndrecht de ARA Art Fair. Een paar weken geleden mocht Kunst.blog.nl in samenwerking met Van Houten PR en de ARA Art Fair een prijsvraag uitschrijven. Daarbij moest antwoord gegeven worden op de volgende vraag: De hoeveelste editie van de ARA Art Fair is dit? Het enige juiste antwoord was de 12e editie. Tot en met 18 oktober konden lezers hun antwoord insturen. Inmiddels zijn de prijswinnaars via de mail op de hoogte gesteld. Kunst.blog.nl, Van Houten PR en de ARA Art Fair feliciteren de winnaars en wensen hen veel plezier op de kunstbeurs!

Lees ook:Winnaars kaarten grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren
Lees ook:Nog drie dagen: Win kaarten voor de ARA Art Fair
Lees ook:Winnaars prijsvraag De Odyssee
Lees ook:Prijswinnaars IJsbeeldenfestival zijn bekend
Lees ook:Win een fotoprint uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>