Winnaars kaarten grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren

Ellert en Brammert FOTO Hookies Communications

Op 30 april jongstleden schreef Kunst.blog.nl in samenwerking met Hookies Communications een prijsvraag uit. Te winnen vielen vijf vrijkaarten voor het grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren. Er werd door heel veel lezers en bezoekers van Kunst.blog.nl een reactie gegeven op de prijsvraag, waarvoor dank, maar uiteindelijk konden helaas maar vijf mensen een kaartje winnen!

Het juiste antwoord op de vraag ‘Wanneer werd De Hondsrug benoemd tot Geopark?’ was 5 september 2013. Omdat meerdere mensen het goede antwoord wisten, is er een loting door een onafhankelijke partij verricht, waarbij de volgende vijf mensen als winnaar uit de bus kwamen:

Lisanne Hickendorff, Monique Weber, Elly Drok, Jolanda Buter en Marjan van Nuland!

Kunst.blog.nl feliciteert alle prijswinnaars!

De prijswinnaars zijn inmiddels via de mail op de hoogte gebracht en krijgen hun kaarten zo spoedig mogelijk toegezonden! Kijk regelmatig op Kunst.blog.nl voor meer leuke acties en nieuws op het gebied van kunst!

Lees ook:Win kaarten voor het grootste indoor zandsculpturenfestival in Zuidlaren
Lees ook:Winnaars mogen gratis naar ARA Art Fair
Lees ook:Winnaars prijsvraag De Odyssee
Lees ook:Zomerprijsvraag! Win kaarten voor De Odyssee
Lees ook:Win kaarten voor De Odyssee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>