Notaris ziek: van live-veiling naar online veiling

Alles was in gereedheid, maar een zieke notaris gooide roet in het eten: geen veiling FOTO: José van der Wegen

Wat een feestelijke en bijzondere dag had moeten worden in Kaatsheuvel is gisteren een klein drama geworden. Omdat de notaris ziek was en er geen vervanger kon worden opgeroepen, moest de eerste live-veiling van BVA Auctions en Theo Kuijpers worden afgeblazen. Alle werken zijn nu opgenomen in de online veiling, die vandaag om 12.00 uur van start is gegaan.

Volgens Vincent van Leenen van BVA Auctions heeft het veilinghuis in samenspraak met Theo Kuijpers gisteren besloten om in plaats van de live-veiling mensen deze dag de mogelijkheid te geven werken te kopen tegen de pre-sale prijs en eventueel een bod uit te brengen, net zoals op zaterdag. Alle werken staan nu in de online veiling. “Dit was natuurlijk teleurstellend voor ons allemaal, omdat we er een feestelijke dag van wilden maken. Helaas is dat niet gegaan zoals gehoopt. Er zijn gisteren nog wel een stuk of 30 mensen langs gekomen, maar heel druk was het niet. Hopelijk maakt de online veiling veel goed.”

De online veiling loopt tot en met donderdag 26 februari 20.00 uur.

Lees ook:Bijzondere kunstveiling in Kaatsheuvel: Theo Kuijpers verkoopt zijn collectie
Lees ook:De collectie van Theo Kuijpers: zondag onder de hamer
Lees ook:Art Europe houdt nieuwe veilingen
Lees ook:Art Europe Auctions is klaar voor de start
Lees ook:Verkocht schilderij belandt bij afval na veiling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>