Art Europe houdt nieuwe veilingen

CREDITS LOGO: Art Europe Auctions

Volgend op de succesvolle lancering van Art Europe’s eerste veiling in december 2015 houdt Art Europe haar tweede en derde veiling tijdens een internationaal veilingweekend in mei: Decorative Arts & Jewellery, Oude Meesters en Tekeningen en 19e-eeuwse Schilderijen.

De collectie van Oude Meesters, Tekeningen en 19e-eeuwse Schilderijen, inclusief een aantal vroeg moderne schilderijen, zal in het weekend worden tentoongesteld en geveild op maandag 23 mei 2016 in het Amtrium RAI in Amsterdam. Amsterdam is een stad die vaak te zien is op de bijzondere stadsgezichten in deze veiling.  De werken geven een overzicht van 300 jaar kunstgeschiedenis, waarvan velen de rijke Nederlandse kunstgeschiedenis tonen. Van de kleurrijke stillevens van de Gouden Eeuw tot de charmante landschappen van de Romantiek en de subtiele schoonheid van de Haagse School, ze komen allemaal langs. Het weekend wordt besloten met een veiling van schilderijen van Schelfhout, Mesdag, Koekoek, Klinkenberg, Henriette Ronner-Knip, Leickert en Moret.

Het veilingweekend start op zondag 22 mei met een selectie van meubelen, zoals een William en Mary pronkkabinet, sculpturen, porselein, zilver, klokken en last but not least juwelen en horloges van merken als Cartier, Van Cleef and Arpels, Bulgari, Rolex en Piaget.

De kijkdagen zijn op donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei van 11:00 uur- 22:00 uur, op zaterdag 21 mei van 10:00 uur-17:00 uur en op zondag 22 mei van 10:00-17:00 uur (alleen schilderijen). De veiling wordt gehouden in Amtrium RAI Amsterdam, Europalaan 22, 1078 GZ Amsterdam

Meer informatie, zoals de e-catalogi is te vinden op arteuropeauctions.com

BRON: Persbericht Art Europe Auctions

 

Lees ook:Art Europe Auctions is klaar voor de start
Lees ook:Eerste veiling Art Europe Auctions enthousiast ontvangen
Lees ook:Notaris ziek: van live-veiling naar online veiling
Lees ook:Bijzondere kunstveiling in Kaatsheuvel: Theo Kuijpers verkoopt zijn collectie
Lees ook:Verkoop werk Daan van Golden levert recordprijs op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>