TodaysArt Festival Den Haag

Als jij helemaal wilt opgaan in de ‘global zeitgeist’ middels concerten, actuele beeldende kunst, performance art en techniek, dan mag je het TodaysArt Festival te Den Haag aankomend weekend niet missen. Verspreid over de stad worden er zowel ‘Indoor’ als ‘Outdoor’ onder meer concerten, optredens, performances en workshops (City Lab op Spuiplein) gehouden. Bovendien kun je onverwachts installaties en verrassende ingrepen in de openbare ruimte ontdekken.

Het TodaysArt Festival bestaat al sinds 2005 en biedt een podium voor creatieve denkers, pioniers en aanstormend talent van locale, nationale en internationale bodem, die de mogelijkheden van nieuwe en vaak controversiële vormen van expressie onderzoeken. Zo zijn er dit jaar kunstwerken gemaakt van sexspeeltjes, er is een racebaan gemaakt van lp’s en verschillende audiovisuele installaties waar bijvoorbeeld microscopische lichtdeeltjes of geprojecteerde objecten reageren op geluiden of elektronische muziek (zie ook de filmpjes hieronder of op de website van het festival).

TodaysArt Den Haag is op 23 en 24 september te bezoeken. Voor meer informatie over het (muzikale) programma kun je hier klikken. Mocht je na dit weekend helemaal onder de indruk zijn van het festival, dan kun je het weekend daarop ook TodaysArt Brussels bezoeken van 29 september tot 1 oktober.

Lees ook:Cultuurpaviljoen op Tong Tong Festival Den Haag
Lees ook:Kunst app van de week: Young Art Festival
Lees ook:Noorderzon 2011 van start
Lees ook:Museumnacht Den Haag
Lees ook:Den Haag Sculptuur 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>