Noorderzon 2011 van start

Vandaag gaat Noorderzon van start in het Noorderplantsoen te Groningen. Dit Performing Arts Festival Groningen, zoals ze graag genoemd willen worden, zal ook dit jaar weer een breed scala aan kunsten tonen. Zo is er naast het muziekprogramma ook dit jaar weer veel aandacht voor dans, literatuur, theater, film en andere kunsten. Bovendien lijkt het erop dat de weersgoden het festival dit jaar gunstig gezind zijn. Dus mocht je in de gelegenheid zijn om heen te gaan, dan kan ik het je (uit ervaring) van harte aanbevelen. 10 redenen om dit jaar Noorderzon te bezoeken (in willekeurige volgorde):

  1. De vele gratis concerten
  2. Baryshnikov Arts Center & Dmitry Krymov Laboratory: Paris
  3. Noorderzlam
  4. Viesueel Geweld: Re:touch
  5. Pavlov E-Lab Open Mind: Families/Lines of Belonging
  6. De vele mooie films
  7. Molecular City
  8. Cloud Control
  9. Proloog ZomerJazzFietsTour
  10. Noorderzondag (omdat het zo gezellig is)

 

Uiteraard staan er nog veel meer leuke activiteiten op het programma. Mocht je ze allemaal willen bekijken, dan kun je dat hier doen. Wel goed opletten want sommige van de voorstellingen zijn al uitverkocht (daarom heb ik deze ook niet opgenomen in de top 10). Het festival is te bezoeken van 18 tot en met 28 augustus.

Lees ook:Kunst app van de week: Young Art Festival
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:TodaysArt Festival Den Haag
Lees ook:De parade van de hemelse tragedie in Der Aa-kerk
Lees ook:Kunst app van de week: PAN it

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>