Kunst app van de week: Young Art Festival

Komend weekend is het Young Art Festival in Park Westerhout te Beverwijk (22 en 23 juli), reden om de iPhone app van het festival te benoemen tot kunst app van deze week. Temeer omdat het Young Art Festival zich ten doel heeft gesteld kunst toegankelijk te maken voor jongeren. De app die al bestond sinds begin juli, heeft afgelopen vrijdag een upgrade gekregen waardoor deze voor festivalbezoekers handig is om niets te hoeven missen.

Het Young Art Festival heeft voor de komende editie weer een leuk programma opgesteld met diverse optredens, voorstellingen en Artshops. Hoewel het festival alleen in het weekend is, zullen de Artshops al vanaf vandaag plaatsvinden en hiervoor zou je je via de app moeten kunnen aanmelden. De Artshops komen in 5 categorieën: muziek, theater, tekst, beeldende kunst en film. In tegenstelling tot de app, zijn deze Artshops overigens niet gratis. Meer informatie over de Artshops kun je hier vinden.

Op de app kun je uiteraard het gehele programma van het festival terugvinden, maar daarnaast kun je ook informatie vinden over alle deelnemende kunstenaars en artiesten. Bovendien kun je via de app nieuws over het festival, een plattegrond en wallpapers voor je iPhone krijgen.

Mocht je de gratis app willen downloaden, dan kun je dat hier doen. Het festival is overigens op vrijdag gratis te bezoeken en mocht je op zaterdag willen gaan, dan is de toegangsprijs €7,50. Meer informatie over het festival kun je hier vinden.

Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Winnaar kunst app 2011
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst app van de week: Tefaf 2012
Lees ook:Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>