Haagse Museumnacht trekt 10.000 bezoekers.

Een succesvolle vijfde editie voor Museumnacht Den Haag CREDITS: Museumnacht Den Haag

De vijfde editie van de Museumnacht Den Haag heeft zo’n 10.000 bezoekers getrokken. Na een groots openingsoptreden van de Dutch Don’t Dance Division en de komische act Matroesjka, konden de bezoekende cultuurliefhebbers bij 38 Haagse musea en culturele instellingen terecht voor een exclusief Museumnachtprogramma. Op 13 locaties konden ook de jongste bezoekers genieten van een Museumnacht voor kids. 

De Haagse Museumnacht duurde van 20.00 tot 01.30 uur. In dat tijdsbestek zetten 38 culturele instellingen de deuren open voor de kunstminnende nachtbrakers die ons land rijk is. Overigens was Den Haag dit weekend niet alleen bezig met de Museumnacht. Het gehele weekend stond in het teken van kunst en cultuur tijdens de 48 uur van Den Haag. Dat betekende diverse festivals in de stad, culinaire hoogstandjes en een afterparty voor de mensen die om 1.30 uur nog niet genoeg hadden ervaren.

Lees ook:Den Haag bereidt zich voor op Museumnacht
Lees ook:Antwerpse Museumnacht trekt duizenden bezoekers
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht vindt toch doorgang
Lees ook:Klaar voor de Museumnacht
Lees ook:Museumnacht Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>