Antwerpse Museumnacht trekt duizenden bezoekers

De 10e Museumnacht in Antwerpen CREDITS: Museumnacht Antwerpen

De jubileumeditie van de Antwerpse Museumnacht heeft zo’n 8.300 bezoekers getrokken. De in totaal 17 deelnemende musea konden ruim 30.000 bezoeken aan hun bezoekersaantallen bijschrijven. Daarbij waren er dus bezoekers bij die meerdere musea bezochten. 

Bezoekers van de Antwerpse Museumnacht konden door middel van een polsbandje alle deelnemende musea bezoeken. Om de musea te bereiken konden de fiets, de benenwagen en zelfs speciaal ingezette pendelbussen gebruikt worden. Omdat de Antwerpse Museumnacht tien jaar bestond was er ook nog een afterparty. 700 gelukkigen maakten van deze mogelijkheid gebruik en zorgden voor een uitverkochte afterparty.

Lees ook:Antwerpen maakt zich op voor jubileum-Museumnacht
Lees ook:Museumnacht Antwerpen
Lees ook:Haagse Museumnacht trekt 10.000 bezoekers.
Lees ook:Klaar voor de Museumnacht
Lees ook:Museumnacht Utrecht 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>