Kunst App van de week: [email protected] (Simonis & Buunk)

Met deze app tonen de mensen van kunsthandel Simonis & Buunk dat ze goed weten wat mensen willen met een kunst app.  De app toont 100 werken (van onder andere Karel Appel, Kees van Dongen, Mondriaan, Schelfhout en B.C. Koekkoek) uit de collectie van dit bekende handelshuis. Bij elk werk staat kort samengevat informatie over het werk zoals de herkomstgeschiedenis en bij welke musea er werken van de betreffende kunstenaar in de collectie zitten. Verder kun je vanaf elk werk direct contact opnemen met de kunsthandel en wat uiteraard ook leuk (en soort van nuttig) is aan de app is dat je het werk digitaal kunt “proefhangen” op een plek naar keuze.

 

Mocht je de gratis iPad app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: PAN it
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: Milwaukee Art Museum
Lees ook:Kunst App van de week: Pan It 2.0 (Pan Amsterdam)
Lees ook:Kunst app van de week: Tefaf 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>