Kunst app van de week: Tefaf 2012

Afgelopen week werd alweer de 25ste Tefaf geopend. Speciaal voor deze nieuwste editie heeft ook de bijbehorende app een update gekregen, waardoor je nu ook op je iPhone kunt genieten van al het moois dat de beurs dit jaar te bieden heeft. Een leuke feature is dat je virtueel een aantal werken van bijvoorbeeld Niki de Saint Phalle, Lucio Fontana en Rembrandt thuis kunt uitproberen (dit kennen we natuurlijk nog van de PAN Amsterdam app). Verder krijg je uiteraard informatie over de deelnemende galeries, ongeveer 180 geselecteerde objecten en praktische informatie.

 

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

 

Mocht je trouwens meer aanvullende informatie over deelnemende galeries willen, dan kun je ook eens kijken of deze galeries ook een eigen app hebben. Galeries als Koopman Rare Art en Kálmán Makláry Fine Arts hebben recentelijk bijvoorbeeld een eigen app gelanceerd.

Lees ook:Kunst app van de week: BRAFA
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van week: Max Zorn Tape Artist
Lees ook:Kunst app van de week: Eat Art
Lees ook:Kunst app van de week: Museums UK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>