Kunst app van de week: PAN it

Heb je altijd al willen weten hoe het zou zijn om een kunstwerk van Jan Steen, Karel Appel of Piet Mondriaan boven je bank te hebben hangen? Met de PAN it App van de PAN Amsterdam kun je deze droom virtueel waarmaken. Met de app kun je diverse schilderijen en andere mooie objecten thuis uitproberen. Via de app selecteer je het werk van je keuze en deze verschijnt vervolgens op een transparante achtergrond waardoor je deze eenvoudig boven je bank kunt proberen en op de foto kunt vastleggen, net zoals je dat eerder kon met de Just add Art! app.

Wanneer je een foto hebt gemaakt en deze deelt, dan maak je ook nog kans op mooie prijzen. Uiteraard kun je met de app ook meer te weten te komen over de beurs en de deelnemers.De beurs is vanaf zondag 20 november tot en met 27 november te bezoeken in de RAI Amsterdam.

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst App van de week: Pan It 2.0 (Pan Amsterdam)
Lees ook:Pan Amsterdam 2011: 7 werken geselecteerd
Lees ook:Rembrandt, Avercamp en anderen op PAN Amsterdam
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 12
Lees ook:Ontdek de kunst van fotografie op Olympus’ Playground

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>