Kunst app van de week: Wikipaintings

Nu de zomervakantie weer voorbij is, is het uiteraard ook weer hoog tijd voor de kunst app van de week. Met de app van deze week heb je ruim 70.000 kunstwerken van meer dan 350 kunstenaars zo op je iPhone of iPad. Op de welkomstpagina van de app zie je een lijst met meest bekeken kunstwerken maar uiteraard kun je ook zelf zoeken op kunstenaar. Minpunt is dat de app geen uitgebreide informatie over het kunstwerk (alleen de naam en jaartal) of de kunstenaar geeft. Mocht je echter alleen naar de mooie schilderijen willen kijken, dan kom je met deze app zeker aan je trekken. Mocht je meer informatie over de werken en kunstenaars willen, dan kun je bijvoorbeeld terecht op de bijbehorende website Wikipaintings.

Mocht je de gratis iPad/iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Tefaf 2012
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst app van de week: Eat Art
Lees ook:Kunst app van de week: BRAFA
Lees ook:Kunst app van de week: Koninklijke wachtkamers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>