Kunst App van de week: Pan It 2.0 (Pan Amsterdam)

Komende zondag (18 november) zal de Pan Amsterdam weer haar deuren openen voor het grote publiek.  Met de Pan It app kun je net als vorig jaar alvast een selectie van de gepresenteerde kunstwerken thuis virtueel uitproberen voordat je deze op de beurs bezichtigt/aankoopt. Door de samenwerking met Museum Boijmans van Beuningen kan een foto van jouw virtuele kunstwerk bovendien ook nog eens resulteren in een leuk weekendje weg naar Rotterdam met een luxe overnachting en uiteraard een bezoek aan het museum.

Mocht je van plan zijn de Pan te bezoeken, houd er rekening mee dat station Amsterdam Rai op zondag 18 november niet per trein te bereiken is.

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Mocht je een android toestel hebben dan kun je de app hier downloaden. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: PAN it
Lees ook:Kunst App van de week: dMAPS (dOCUMENTA 13)
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine
Lees ook:Rembrandt, Avercamp en anderen op PAN Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>