Kunst app van de week: Korean Artist Project

Hoewel er in Zuid-Korea veel gebeurt op kunstgebied zien we er hier helaas relatief weinig van. Daarom heb ik voor de kunst app van deze week gekozen voor de Korean Artist Project app die voor zowel de iPhone als voor android beschikbaar is. Voor deze app kozen het Zuid-Koreaanse ministerie van cultuur en de Koreaanse Vereniging van Kunstmusea 21 Koreaanse kunstenaars en ruim 1300 kunstwerken zodat iedereen kennis kan maken met hedendaagse Koreaanse kunstenaars.

Helaas zit er momenteel nog een bug in de iPhone app waardoor momenteel niet alle werken te zien zijn. Hoe dit voor android is durf ik echter niet te zeggen. Wel zijn de werken ook terug te kijken op de bijbehorende website. Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Mocht je hem willen hebben voor Android dan kun je de app hier vinden. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Winnaar kunst app 2011
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: Koninklijke wachtkamers
Lees ook:Kunst app van de week: Art de la Haute Joaillerie
Lees ook:Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>