Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012

Vandaag is in Gent het Lichtfestival van start gegaan. Nog tot en met zondag 29 januari staat de stad elke dag van 18:00 uur tot en met 24:00 uur in het teken van ‘Geluk’ en ‘Muziek’. Tijdens deze tweede editie van het lichtfestival zullen de Gentse nachtenweer veranderen in een decor voor spectaculaire lichtshows. Met deze app (gratis voor de iPhone/iPad en Android) heb je naast een handige plattegrond ook meteen wat achtergrond bij de 29 verschillende shows. Bovendien kun je met de app alvast een kleine preview van het festival krijgen.

Mocht je de gratis iPhone/iPad app willen downloaden dan kan dat hier. Heb je een Android toestel kijk dan hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

LICHTFESTIVAL GENT 2012 from Ballon Media on Vimeo.

Lees ook:Kunst app van de week: Koninklijke wachtkamers
Lees ook:Kunst App van de week: Pan It 2.0 (Pan Amsterdam)
Lees ook:Kunst app van de week: Lux in Arcana
Lees ook:Kunst app van de week: TRACK
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>