Art a Go-Go brengt nu ook poëzie

De oprichters van de galerie op wielen, ofwel de ‘Axle Contemporary’ richten zich nu ook op poëzie. Door middel van een reclamebord langs de snelweg willen Jerry Wellman en Matthew Chase- Daniel nu ook op een ludieke manier korte gedichten zoals haiku’s onder de aandacht van de mensen brengen. In het eerste filmpje krijg je een indruk van de ‘Axle Contemporary’ mobiele galerie en daarna volgt een filmpje over hun ‘Roadsign Project’.

In het volgende filmpje meer uitleg over het ‘Roadsign Project’.

Lees ook:Art a Go-Go brengt kunst naar de mensen
Lees ook:Kleine kunst zet aan tot denken
Lees ook:Art Berlin Contemporary is gestart
Lees ook:Canadese landschappen in Groninger Museum
Lees ook:Holland Festival 2011 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>