Kunstenares scoort dance hit (filmpje)

Videokunstenares Sam Taylor-Wood staat hoog in de ranglijsten met een remix van het nummer ‘I’m in love with a German filmstar’. De coverversie is geproduceerd door de Pet Shop Boys. De statische videoclip, waarin de kunstenares poseert als Marlene Dietrich, is een van de wonderlijkste muziekvideo’s van de afgelopen jaren.

De nieuwste video’s en foto’s van Sam Taylor-Wood zijn overigens momenteel te zien in galerie White Cube in Londen. Een deel van haar nieuwe werk is gebaseerd op Emily Brontë’s Wuthering Heights. Wie nog nooit van Taylor-Wood gehoord heeft, kent wellicht wel de muziekvideo die ze samen met acteur Robert Downey Jr. maakte voor Elton John.

.

Klik hier voor meer kunstnieuws op kunst.blog.nl.

.

Lees ook:Sam Taylor-Wood valt nooit
Lees ook:Pulitzer schenkt Picasso en meer
Lees ook:Warhols portret van Elizabeth Taylor onder de hamer
Lees ook:Kim van Norren krijgt Sieger White Award
Lees ook:Spongebob kunstenaar intimideert galeriehouder?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>