Gemeentemuseum Den Haag geeft ‘nucleaire top-korting’

Persconferentie president Obama en premier Rutte in Gemeentemuseum Den Haag FOTO GEMEENTEMUSEUM DEN HAAG

Het Gemeentemuseum Den Haag geeft bezoekers komend weekeinde 50% korting op het normale tarief. Het museum wil bezoekers zo tegemoetkomen voor de dagen dat het museum gesloten en onbereikbaar was in het kader van de nucleaire top NSS in Den Haag. De bezoekers die dit weekeinde van de korting gebruik maken, zullen nog enkele NSS-stukken aantreffen. 

Zo staat het katheder er nog, waar eerder deze week president Obama en premier Rutte een persconferentie hielden. Als bezoeker kunt u gebruik maken van deze katheder en zich Obama of Rutte wanen. Daarnaast zijn ook de lopende tentoonstellingen te bezoeken. Te denken valt aan de tentoonstelling Mondriaan en het kubisme, Parijs 1912-1914 en Meesterwerken uit het Mauritshuis. Ook de Victory Boogie Woogie is nog te bezichtigen. De korting geldt overigens alleen bij Gemeentemuseum Den Haag en alleen op het voltarief van 14,50 euro.

Lees ook:President Obama bezoekt Rijksmuseum
Lees ook:Gemeentemuseum Den Haag past Mondriaan & De Stijl aan
Lees ook:Meesters uit het Mauritshuis in Gemeentemuseum Den Haag
Lees ook:Nachtwacht krijgt wereldpubliciteit door Obama
Lees ook:Anton Corbijn signeert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>