Art Deco Beurs 2012

Ben je een liefhebber van Art Nouveau, Art Deco, Amsterdamse School of design uit de periode tussen 1880-1980 dan kun je van donderdag 2 tot en met zondag 5 februari in de Grote Kerk te Den Haag terecht voor de Nationale Art Deco Beurs.  

Op de Art Deco Beurs kun je allerlei toegepaste kunstobjecten vinden van sieraden, glas en aardewerk tot tapijten, wandversiering en design uit de jaren 50, 60 en 70. Om de kwaliteit te waarborgen zullen alle objecten voor de opening van de beurs op echtheid, kwaliteit en conditie beoordeeld worden door een keuringscommissie.

Enkele voorbeelden van objecten die dit jaar te zien zullen zijn: De Belgische kunsthandel Symbiosis presenteert een uitgebreide collectie Europese Art Nouveau en Art Deco glaswerk, waaronder enkele zeldzame Galle en Daum vazen. Frans Leidelmeijer brengt o.a. Nederlands aardewerk van 1900 tot 1990 met zich mee, een Rozenburg eierschaal vaas met het decor van een vogel en florale motieven en vazen van de bekende keramist Geert Lap uit de jaren 80. Er zullen ook Amsterdamse School sieraden te zien zijn bij Goede Sier en Le Coin Perdu toont o.a. een tot nu toe onbekende Gispen lamp.

Voor meer informatie over de beurs, deelnemers en entreetickets kun je op de website van de Art Deco Beurs terecht.

Lees ook:Kunstbeurs Artantique 2012
Lees ook:ART BREDA gaat voor tweede editie
Lees ook:Mini-TEFAF in Breda: ART BREDA 2014
Lees ook:Kunst app van de week: Art de la Haute Joaillerie
Lees ook:Groninger Museum krijgt vervangende vaas van Groningse Schoolvereniging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>