Mini-TEFAF in Breda: ART BREDA 2014

De affiche ter promotie van ART BREDA

De internationale kunstbeurs TEFAF in Maastricht is net achter de rug, maar de kunstliefhebber hoeft niet ver te reizen om een nieuwe beurs binnen de Nederlandse grenzen te vinden. Van 6 tot en met 13 april vindt in Breda namelijk ART BREDA plaats. Tijdens ART BREDA kunt u genieten van kunst, antiek en design uit de collecties van een groot aantal bekende kunst- en antiekhandelaren en galerieën uit Nederland en België. 

Alle deelnemers aan ART BREDA zijn geselecteerd door commissies die letten op professionaliteit en kwaliteit.  Alle aangeboden objecten worden beoordeeld door deskundige keuringscommissies voorafgaand aan de beurs. Door deze commissies valt de authenticiteit en kwaliteit van het aanbod aan kunstwerken en andere objecten tijdens de beurs te garanderen. Werken op ART BREDA zijn dan ook voor 100% zekerheid volkomen authentiek en van de hoogste kwaliteit.

Wie niet kan wachten tot 6 april, kan nu al terecht bij Breda’s Museum. Het museum heeft in samenwerking met ART BREDA al vanaf  8 maart tot en met 15 juni een tentoonstelling lopen over het werk van de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave. Deze kunstenares vervaardigt kostuums uit papier dat met de hand wordt beschilderd. In Breda’s Museum is onder meer de bijzondere Medici-collectie te zien. Deze is gereconstrueerd naar voorbeeld van schilderijen uit de Renaissance. Op ART BREDA is ook een expositie te zien van werken uit deze collectie. Alle bezoekers van ART BREDA ontvangen een gratis toegangsbewijs om de expositie in Breda’s Museum te gaan bewonderen. Andersom ontvangen ook alle bezoekers van Breda’s Museum vanaf de opening van de expositie een gratis ticket voor ART BREDA.

Lees ook:ART BREDA gaat voor tweede editie
Lees ook:Keramiek in Breda’s Museum
Lees ook:IJsvermaak in Breda’s Museum
Lees ook:Breda in de ban van de Cultuurnacht
Lees ook:Gemeente Breda onderzoekt kunst in openbare ruimte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>