Kunstbeurs Artantique 2012

Afgelopen weekend werd de derde editie van de kunstbeurs Artantique in de jaarbeurs van Utrecht geopend. De kwaliteit en diversiteit van de geëxposeerde kunstobjecten zullen de ogen van menig kunstliefhebber doen twinkelen. Naast antiquairs, handelaren in oude kunst en specialisten op het gebied van o.a. juwelen, archeologische objecten, aziatica, iconen en Art Nouveau/Art Deco, kun je er tevens terecht voor hedendaagse kunst en fotografie.

De Artantique is nog de hele week (tot zondag 29 april) de bezoeken. Naast de stands van alle deelnemende galeries, is er een speciaal tentoonstellingspaviljoen waarin heden en verleden op een inspirerende manier met elkaar verbonden worden. Dit jaar is deze tentoonstelling gericht op trends en rages uit verschillende eeuwen, zoals de 17de eeuwse tulpenmanie, de 18de eeuwse passie voor Chinees porselein en 19de eeuwse culinaire trends. Tevens worden er dagelijks rondleidingen gegeven en inspirerende lezingen gehouden.

De Artantique is nog tot en met zondag 29 april te bezoeken. Voor meer informatie over de deelnemers, toegangsprijzen of het activiteitenprogramma kun je hier terecht. In het onderstaande filmpje wordt een impressie van de beurs gegeven.

Artantique – 22 t/m 29 april 2012 Jaarbeurs Utrecht from Artantique on Vimeo.

Lees ook:Artantique beurs in Utrecht
Lees ook:Open Art Fair 2011 is begonnen
Lees ook:Art Cologne 2011
Lees ook:Kunstbeurs Artantique: mijn favorieten
Lees ook:Kunst winnen op Open Art Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>