Kunst app van de week: Art de la Haute Joaillerie

Afgelopen donderdag opende in het Les Arts Décoratifs te Parijs de tentoonstelling Van Cleef & Arpels L’Art de la haute Joaillerie. Zoals de titel al doet vermoeden, staat deze tentoonstelling geheel in het teken van de sieraden en designgeschiedenis van het beroemde juweliershuis Van Cleef & Arpels. Speciaal voor deze tentoonstelling werd ook een handige iPhone/Android app ontwikkeld waarmee je meer te weten kunt komen over 35 van de gepresenteerde sieraden. De app zelf is er in twee talen, Frans en Engels. Mocht je meer te weten willen komen over deze tentoonstelling, koop/bestel dan halverwege oktober de nieuwste editie van het Art Deco Magazine, daarin staat een uitgebreid artikel over juweliershuis Van Cleef & Arpels (van mijn hand).

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Voor Android kun je hier terecht. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst app van de week: TRACK
Lees ook:Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012
Lees ook:Kunst app van de week: Lux in Arcana
Lees ook:Kunst app van de week: Museumnacht Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>