Olympische Street Art

František Kupka, Katedrála, 1912-1913

Afgelopen zondag opende Kupka al Fresco, een klein Street Art festival in Londen ter ere van de Olympische Spelen. Langs één van de belangrijkste voetpaden naar het Olympische park zullen tot na de Paralympics drie werken van de Street Art kunstenaars Point, Pasta Oner en Inkie te zien zijn. Het festival is een initiatief van het Tsjechische Centrum in Londen en is een eerbetoon aan František Kupka. Overigens staat het gehele Tsjechische Team dit jaar in het teken van Kupka want ook de outfit die de sporters zullen dragen is geïnspireerd op zijn werk, evenals het logo voor het Czech House. Hieronder de werken, het logo van het Czech House en het werk waarop het logo is geïnspireerd.

Inkie, See No Evil, 2012

Lees ook:Bijzondere Street Art van Phlegm
Lees ook:Project Amsterdam Street Art
Lees ook:De rode bal van Kurt Perschke gaat naar Londen
Lees ook:Blek le Rat in Londen
Lees ook:Londen krijgt kronkelige Eiffeltoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>