Bijzondere Street Art van Phlegm

Phlegm mural op Bloop Festival te Ibiza

Voor het Bloop Festival (International Interactive Art Festival) op Ibiza heeft de Britse cartoonist en street artist Phlegm net een indrukwekkende mural in de geest van Escher gemaakt. Maar Phlegm kan -ondanks zijn onsmakelijke naam- meer zoals je aan onderstaande foto’s en in het filmpje kan zien. Phlegm publiceert zijn eigen comics en laat de (soms bijna Bruegeliaanse) karakters hieruit vaak levensgroot terugkomen in zijn street art.

 

Lees ook:Un día menos, otra noche más (filmpje)
Lees ook:Freaky Street Art van Mark Jenkins
Lees ook:Jury Amsterdam Light Festival maakt eerste selectie
Lees ook:Olympische Street Art
Lees ook:Kunst app van de week: Tate Guide to Modern Art Terms

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>