De rode bal van Kurt Perschke gaat naar Londen

Mocht je rond de Olympische Spelen in Londen zijn dan loop je de kans plots een grote rode bal tegen te komen. De Amerikaanse kunstenaar Kurt Perschke zal namelijk komende zomer met zijn RedBall Project naar de UK gaan om daar met zijn Urban Intervention voorbijgangers te verrassen. Eerder plaatste hij zijn bal al in steden zoals Barcelona, Taipei en Chicago. Hoe dat eruit zag kun je hieronder bekijken. Na de foto’s staat een video waarin Perschke over zijn project vertelt. Wil je up to date blijven, volg dan ook de facebookpagina van het project.

Lees ook:24 uur knuffelen voor vaderdag
Lees ook:Freaky Street Art van Mark Jenkins
Lees ook:Wedstrijd voor grafisch ontwerpers
Lees ook:Daan Roosegaarde lanceert smogvrij project in China
Lees ook:Foto’s van de straat door Joan Colom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>