Kunst app van de week: TRACK

Afgelopen zaterdag was in Gent de aftrap van de stadstentoonstelling Track. Bij deze tentoonstelling kom je op verrassende locaties (binnen en in de openbare ruimte) in de stad Gent bijzondere kunstwerken tegen van kunstenaars zoals Ahmet Öğüt, Pilvi Takala, Mark Manders en Erik van Lieshout. Afgelopen weekeinde was ik bij de opening en hierover volgt binnenkort een uitgebreid verslag. Met de gratis iPhone/Android app wordt per cluster (er zijn er 6) een route langs de kunstwerken voorgesteld. Tijdens het afgaan van deze routes kun je met deze app meer informatie over de betreffende kunstwerken achterhalen. Bovendien is de app ideaal om ook zelf een route mee te plannen. Track duurt nog tot en met 16 september, dus je hebt deze zomer nog alle tijd om de app op locatie te proberen!

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Voor Android kun je hier terecht. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst app van de week: Lux in Arcana
Lees ook:Kunst app van de week: 28 NATSIAA
Lees ook:Kunst app van de week: Koninklijke wachtkamers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>