Kunst app van de week: Museumnacht Amsterdam

Aanstaande zaterdag is het alweer voor de dertiende keer de Museumnacht in Amsterdam. Dit maal doen maar liefst 50 verschillende instellingen mee en de avond belooft dan ook een groot succes te worden. Om je een beetje te helpen met het overzicht te houden, is er voor de Museumnacht Amsterdam dit jaar een speciale app ontwikkeld voor Android en iPhone. Met de app kun je op 9 verschillende categorieën filteren waaronder: rondleidingen, DJ, mode en eten & drinken zodat je echt jouw ideale avond kunt samenstellen.

Als je de locatievoorzieningen op je telefoon hebt aanstaan, kun je met de app ook eenvoudig kijken wat er te doen is bij het museum waar je op dat moment bent. De druktemeter- die hopelijk accuraat is – lijkt ons vooral super handig aan deze museumnacht app. Deze geeft aan hoedruk het is bij een aantal musea. Hoe voller de meter, hoe meer kans op rijen.

Mocht je de gratis app willen downloaden dan kan dat hier voor de iPhone en hier voor Android. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012
Lees ook:Museumnacht Utrecht 2011
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst app van de week: Milwaukee Art Museum
Lees ook:Museumnacht Amsterdam 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>