UNDISCOVERED door The Photo Graduates

UNDISCOVERED by The Photo Graduates CREDITS: Luc Schol

Deze week wordt in de WTC Art Gallery in Rotterdam officieel de tentoonstelling UNDISCOVERED geopend van het fotografenplatform The Photo Graduates. De opening wordt verricht door onder meer Michèle van Vliet, initiatiefneemster van The Photo Graduates. 

Tijdens de tentoonstelling tonen enkele veelbelovende fotografen van het platform hun prachtige werken en vertellen ze de bijbehorende verhalen achter het werk. The Photo Graduates is een platform voor pas afgestudeerde fotografietalenten. Gedurende een kalenderjaar worden de talenten begeleid bij hun exposities en ook klaargestoomd voor het kunstenaars- en ondernemerschap. De exposities vinden gedurende dit jaar op meerdere locaties plaats.

Tijdens UNDISCOVERED wordt werk getoond van Sem Langendijk, Lisa Helder, Davy de Lepper, Anouk van Kalmthout, Cleo Wachter, Emilia Aivazian, Luc Schol, Kiri Pruntel en Lynne Brouwer. De opening van de expositie is op 30 januari van 19.30 uur tot 22.30 uur in WTC Art Gallery Rotterdam. De expositie is wel al te zien op 29, 30 en 31 januari en op 5 tot en met 7 en 19 tot en met 21 februari van 12.30 tot 17.30 uur. Tijdens Art Rotterdam Week is de expositie te zien 11 tot en met 14 februari van 12.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis. Van 10 tot en met 14 februari hebben The Photo Graduates ook een stand bij de Rotterdam Contemporary Art Fair in de Cruise Terminal. Ga naar stand 50.

BRON: Persbericht The Photo Graduates

 

Lees ook:The Photo Graduates x Bob Smit Gallery
Lees ook:Opbouw Art Rotterdam vordert gestaag
Lees ook:ArtKitchen Gallery in de ban van Galerie A
Lees ook:Al 80.000 bezoekers voor World Press Photo 16 in De Nieuwe Kerk
Lees ook:Kunst proeven in Antwerpen: Antwerp Art Weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>