Bibi van der Velden exposeert in het Conservatorium Hotel

Confronting Times, Bibi van der Velden CREDITS: Spice PR

Meerdere malen per jaar biedt het Conservatorium hotel een podium aan lokale artiesten. De meest recente expositie is die van Bibi van der Velden. Recent heeft het hotel het kunstwerk ‘Confronting Time’ van deze kunstenares onthuld.

Het kunstwerk is gecreëerd door Bibi in samenwerking met haar moeder Michèle Deiters onder de noemer BibiMichèle. De installatie ‘Confronting Time’ gaat om het ontdekken van verschillende perspectieven van tijd. Het kunstwerk is een mooie toevoeging aan de kunstcollectie van het Conservatorium hotel en geeft de entree van het hotel een extra dimensie.

‘Confronting Time’ bestaat uit een serie van mixed media kunstwerken en installaties, waarbij de kijker wordt geconfronteerd met zichzelf door middel van reflectie en abstracte traditionele vormen van hedendaagse materialen. Het werk van BibiMichèle reflecteert de contradicties in de eb en stroming van tijd in al zijn menselijke manifestaties.

BRON: Persbericht Het Conservatorium Hotel via Spice PR

Lees ook:Conservatorium Hotel introduceert ‘Expression of Art Award’
Lees ook:Het Conservatorium Hotel presenteert de Art Months
Lees ook:Het Conservatorium hotel presenteert ‘artist in residence’ Jasper Krabbé
Lees ook:Wereldmuseum start met eigen boutique hotel
Lees ook:Het Museumpleinticket: voor een compleet cultureel uitje in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>