Conservatorium Hotel introduceert ‘Expression of Art Award’

Het Conservatorium Hotel start met een Award CREDITS FOTO: Het Conservatorium Hotel via Spice PR

Al sinds de opening in 2011 omarmt het Conservatorium Hotel de historie van het pand, waarin van 1983 tot 2008 het Conservatorium van Amsterdam was gevestigd. Het hotel biedt een podium aan verschillende muziekvakstudenten van het Conservatorium van Amsterdam. Om deze samenwerking uit te breiden en te bekronen, gaat op 21 februari de ‘Expression of Art Award’ van start, een project dat muziekvakstudenten de kans biedt een geldbedrag ter waarde van €5000,- te winnen, ter ondersteuning van hun muzikale carrière.

Het ‘Expression of Art Award’-project bestaat uit een reeks van drie concerten. De aftrap wordt op 21 februari gegeven door het Mateusz Pulawski Luna Quartet. Op 10 april treedt het Gideon Tazelaar trio op en het laatste concert op 12 juni wordt gegeven door trompettist Tom Ridderbeekx, die in 2011 zijn debuut maakte op het North Sea Jazz festival. Alle concerten zullen plaatsvinden in de Symphony Room van het hotel.

Een professionele jury bestaande uit Ruud van Dijk (adjunct-directeur en hoofd Jazz & Pop van het Conservatorium van Amsterdam), Edoardo Righini (docent aan het Conservatorium van Amsterdam en schrijver van het boek Guitar Lessons) en Juan Martinez (algemeen en artistiek directeur van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw) beoordeelt de optredens en maakt op 12 juni na afloop van het laatste concert de winnaar bekend.

BRON: Persbericht Het Conservatorium Hotel via Spice PR

 

Lees ook:Bibi van der Velden exposeert in het Conservatorium Hotel
Lees ook:Het Conservatorium Hotel presenteert de Art Months
Lees ook:Het Museumpleinticket: voor een compleet cultureel uitje in Amsterdam
Lees ook:Het Conservatorium hotel presenteert ‘artist in residence’ Jasper Krabbé
Lees ook:Paasconcert in Groninger Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>