Het Conservatorium Hotel presenteert de Art Months

De porseleinen popjes van Lammers & Lammers CREDITS: Lammers & Lammers @ Conservatorium Hotel via Spice PR

De komende maanden presenteert het Conservatorium Hotel Art Months. Gedurende de maanden september tot en met november zullen verschillende Nederlandse artiesten hun werk exclusief exposeren in het hotel.

Kunst is een van de pijlers van het Conservatorium Hotel en zij biedt met dit initiatief een podium aan lokale artiesten. Elizabeth Kleinveld, Menno Kroon en Lammers & Lammers hebben het spits afgebeten. Hun werken zijn tot en met 28 september te zien in het hotel. Elizabeth Kleinveld toont haar vazen van Royal Delft en bloemdecoraties van Menno Kroon en Lammers & Lammers tonen ook hun werken. De werken zijn te zien op diverse locaties in het hotel, zoals de portretten onder de violen en achter de recepetiebalie, met name de porseleinen poppen. Alle kunstwerken zijn verkrijgbaar, dus u kunt in de lobby zelf een keuze maken. Meer informatie is verkrijgbaar aan de balie.

Uiteraard volgen er na de tentoonstelling van Elizabeth Kleinveld, Menno Kroon en Lammers & Lammers nog meer exposities. Marie Cecile Thijs is aan de beurt van 5 tot en met 30 oktober. Vrijwel gelijktijdig exposeert Mendo Exclusive XL books van 2 tot en met 30 oktober. De Art Months worden afgesloten door Ralph Nauta van 1 tot en met 29 november.

BRON: Persbericht Spice PR

Lees ook:Bibi van der Velden exposeert in het Conservatorium Hotel
Lees ook:Conservatorium Hotel introduceert ‘Expression of Art Award’
Lees ook:Het Conservatorium hotel presenteert ‘artist in residence’ Jasper Krabbé
Lees ook:Het Museumpleinticket: voor een compleet cultureel uitje in Amsterdam
Lees ook:Kunstenaars geëxposeerd bij Revealed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>