Het Museumpleinticket: voor een compleet cultureel uitje in Amsterdam

Het Museumpleinticket CREDITS Erik Smits

Het Rijksmuseum, Stedelijk Museum Amsterdam, Het Koninklijk Concertgebouw, Koninklijk Concertgebouworkest en Van Gogh Museum lanceren gezamenlijk het Museumpleinticket. Het ticket biedt snelle entree tot de drie musea aan het Museumplein als ook toegang tot een concert naar keuze in Het Koninklijk Concertgebouw, inclusief concerten van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Het Museumpleinticket is vanaf nu voor € 90,- te koop in vijfsterrenhotels in Amsterdam en geldig tot eind 2014. Het Museumpleinticket biedt vooral een uitkomst voor bezoekers die veelal korte tijd in Amsterdam verblijven. De reguliere wachtrijen kunnen worden gepasseerd en voor elk concert, inclusief de uitverkochte, wordt een aantal plaatsen beschikbaar gehouden.

Het Koninklijk Concertgebouw, Koninklijk Concertgebouworkest en de drie musea bereiken jaarlijks een miljoenenpubliek. Hun ligging aan het Museumplein, nog geen honderd meter verwijderd van elkaar, is uniek in de wereld. Het is de ambitie van deze vijf instellingen van wereldniveau om door samen te werken het merk Museumplein en het culturele hart van Amsterdam nog krachtiger uit te dragen.

Het Museumpleinticket wordt in Amsterdam onder andere aangeboden door het Hotel De L’Europe, het Conservatorium Hotel en The Dylan Amsterdam. Later deze zomer zijn de tickets ook verkrijgbaar bij het paviljoen op het Museumplein.

Lees ook:Conservatorium Hotel introduceert ‘Expression of Art Award’
Lees ook:Rory Macdonald vervangt Simone Young
Lees ook:Benefietconcert voor vluchtelingen in de Obrechtkerk
Lees ook:Van Gogh Museum trekt 1,6 miljoen bezoekers in 2014
Lees ook:Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest bestaat 30 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>