Lancering online ticketshop tentoonstelling Jheronimus Bosch komt er aan

Maandag 30 november is het zover: de lancering van de online ticketshop tentoonstelling over Jheronimus Bosch in Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Burgemeester Ton Rombouts zal komende maandag de officiële starthandeling verrichten. 

Met de starthandeling gaat de online kaartverkoop van de tentoonstelling Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie van start. Deze overzichtstentoonstelling is van 13 februari tot en met 8 mei 2016 te zien in Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch. Met de lancering van de online ticketshop komt het museum tegemoet aan de grote belangstelling voor de tentoonstelling in binnen- en buitenland.

Burgemeester Ton Rombouts zal door middel van een symbolische, beeldende handeling een feestelijk startschot geven aan de kaartverkoop. Dit gebeurt op uitnodiging van Ad ’s‑Gravesande, intendant Stichting Jheronimus Bosch 500 en Charles de Mooij, directeur Het Noordbrabants Museum.

BRON: Persbericht Het Noordbrabants Museum

Lees ook:Klaar voor Jheronimus Bosch
Lees ook:Tentoonstelling Jheronimus Bosch uitverkocht
Lees ook:Openingstijden tentoonstelling Jheronimus Bosch verder verruimd
Lees ook:Het jaar van Jheronimus Bosch
Lees ook:Jeroen Bosch is niet te vermijden in 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>