Tentoonstelling Jheronimus Bosch uitverkocht

UITVERKOCHT CREDITS: Het Noordbrabants Museum

Wie online nog kaartjes voor de tentoonstelling van Jheronimus Bosch in Het Noordbrabants Museum wil aanschaffen, zal niet slagen in zijn of haar plannen. De tentoonstelling is namelijk uitverkocht. Daarmee is de tentoonstelling één van de grootste successen ooit voor het museum. 

Onlangs verruimde het museum al voor de tweede maal in korte tijd de openingstijden voor de expositie. Het museum is tot en met 8 mei, de laatste dag van de expositie, geopend tot 23.00 uur in de avond. Met een uitverkochte tentoonstelling betekent dit dat waarschijnlijk zo’n 300.000 mensen de expositie gezien zullen hebben na de sluiting op 8 mei aanstaande. Daarmee is de tentoonstelling een ongekend succes. De laatste 30.000 kaarten gingen vorige week online in de verkoop.

Voor wie in Den Bosch buiten de boot is gevallen qua bezoek aan de expositie geldt dat zij straks terecht kunnen in Madrid. In het Prado Museum in de Spaanse hoofdstad wordt een tweede grote tentoonstelling gehouden rond de werken van Jheronimus Bosch.

BRON: Het Noordbrabants Museum

Lees ook:Lancering online ticketshop tentoonstelling Jheronimus Bosch komt er aan
Lees ook:Openingstijden tentoonstelling Jheronimus Bosch verder verruimd
Lees ook:Jeroen Bosch is niet te vermijden in 2016
Lees ook:Laatste twee weken Jheronimus Bosch-tentoonstelling extra lang open
Lees ook:Koning opent grootste Jheronimus Bosch-tentoonstelling ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>