Street Art kunstenaar doet een Banksy

Super origineel is het misschien niet (Banksy deed het al in 2005) maar leuk is het wel. De Street Art kunstenaar Lambros wist afgelopen weekend twee werken in het Metropolitan en vier werken in het MoMA op te hangen. Daarnaast kreeg hij het ook nog voor elkaar om kaartjes van zijn werk in de museumwinkels te plaatsen. Hieronder een aantal voorbeelden van de werken die Lambros toevoegde aan de collecties van deze bekende musea. In de video kun je zien hoe hij te werk ging.

Lees ook:3D Street Art op de Raw Expo Rotterdam
Lees ook:Nieuw museum in Amsterdam: Het Grachtenhuis
Lees ook:10 keer De Kus van Gustav Klimt
Lees ook:SprookjesBeelden aan Zee geopend
Lees ook:Metropolitan Museum laat kunst hacken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>