3D Street Art op de Raw Expo Rotterdam

3D street art van Leon Keer op Raw Expo Rotterdam

Je moet uitkijken waar je loopt op de Raw Expo Rotterdam, voordat je het weet sta je midden in de drie dimensionale virtuele wereld van Leon Keer. Dit drie dimensionale werk, dat 45 vierkante meter beslaat, heeft Keer rechtstreeks op de betonnen vloer gemaakt. Het werk maakt onderdeel uit van 60 sculpturen en installaties die conservatoren Piet de Jonghe, Ruth Horstmanshoff en Teodora Kotseva speciaal bij elkaar hebben gebracht voor de Raw Expo.  Hieronder nog een aantal voorbeelden van 3D werken die Leon Keer eerder maakte.

This 3d street painting is called: Virtual Transition. Especially made for the RAW EXPO in Rotterdam.

3D street painting at the Corniche in Abu Dhabi. Celebrating the 40th anniversary of the United Arabic Emirates (UAE). Design of this 3d street art by Leon Keer©. Creation by Leon Keer and Peter Westerink of Planet Streetpainting.

3D street painting created by Leon Keer and Peter Westerink in honor of the 39th anniversary of the United Arab Emirates. The 3dimensional painting was finished before the national day of the Emirates on the 2nd of december 2010 in Al Ain, Abu Dhabi. The painting is inspired by the landmarks of Al Ain.

3D street painting made by Leon Keer, Ruben Poncia, Remko van Schaik and Peter Westerink duing the 4th Sarasota Chalkfestival in Forida US. This 3d street art is inspired by the Terracotta Army of Qin Shi Huang, the first emperor of China, instead Legoman where used as models. (design Leon Keer ©)

Lees ook:Bram de Jonghe wint Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2015
Lees ook:Dallas Museum begint op de soap Dallas te lijken
Lees ook:Wie wint de Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2015?
Lees ook:Happy Street op World Expo 2010
Lees ook:Kunstbeurzen Rotterdam Recap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>