Letterlijk in de voetsporen van Vincent van Gogh

In de voetsporen van Vincent met het Vincent van GoghHuis CREDITS: Vincent van GoghHuis

Op 7 april 2015 organiseert VVV/Van GoghHuis in samenwerking met Van Goghloop Zundert in het kader van het Van Goghjaar 2015 een historische wandeltocht. Op 7 april 1877 liep Vincent van Gogh namelijk vanaf het station van Oudenbosch naar Zundert. VVV/Van GoghHuis en Van Goghloop Zundert kiezen voor een herhaling van deze historische wandeling.

Op precies hetzelfde tijdstip als dat Vincent destijds aankwam in Oudenbosch, namelijk 20.30 uur, wordt vanaf het station van Oudenbosch gewandeld naar het kerkhof van de Protestantse Kerk in Zundert. De tocht loopt vanaf Oudenbosch via Bosschenhoofd, Rucphen, De Lange Maten en de Stouwdreef. De verwachte aankomsttijd in Zundert is ongeveer 2.00 uur ‘s nachts. In Zundert staat koffie met Zunderts worstenbrood klaar. Eventueel is er ook een Zundertse Trappist verkrijgbaar.

Om deel te nemen aan deze historische wandeltocht is een inschrijving wel vereist. Dit kan via dit mailadres of bij de balie van het Van Goghhuis. De kosten voor de wandeling met gids, koffie, worstenbrood en Zundertse Trappist bedragen 10 euro per persoon. Omdat er maar een beperkt aantal deelnemers mee kan op deze wandeltocht, is een snelle inschrijving wenselijk. Omdat de tocht vanaf Oudenbosch naar Zundert gaat, is het verstandig rekening te houden met het vervoer. Het vervoer naar Oudenbosch en het ophalen van de auto’s de andere dag komt voor uw eigen organisatie.

BRON: Nieuwsbrief Van GoghHuis

 

Lees ook:Robert Zandvliet over zijn inspiratie door Van Gogh
Lees ook:Salon Van Gogh in het Vincent van GoghHuis
Lees ook:Vincent van GoghHuis start crowdfundingsactie voor toekomst
Lees ook:Doldwaze Van Gogh Dagen in het Vincent van GoghHuis
Lees ook:Corso Zundert geheel in het teken van Vincent van Gogh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>