Doldwaze Van Gogh Dagen in het Vincent van GoghHuis

Met Sinterklaas voor de boeg, gevolgd door Kerstmis, is het wellicht nog zoeken naar leuke cadeaus. Kunst.blog.nl zal de komende weken diverse cadeautips aandragen op het gebied van kunstboeken. Het Vincent van GoghHuis in Zundert heeft daarbij overigens een leuke actie, waar je goed van kunt profiteren!

Tot en met 23 december houdt het Vincent van GoghHuis namelijk de Doldwaze Van Gogh Dagen. Boeken uit de museumwinkel worden te koop aangeboden met grote kortingen. Op de meeste boeken bedraagt het voordeel meer dan 50%. In deze grote uitverkoop zijn boeken verkrijgbaar over Van Gogh, Zundert, bloemencorso, kunst, maar ook posters en routekaarten. Een uitgelezen kans om tijdens de Sinterklaas- en Kerstinkopen uw slag te slaan! Het Boek van de Buisse Heide bijvoorbeeld, een prachtig boek over kunstenaarsechtpaar Henriette en Richard Roland Holst, kost deze dagen slechts 15 euro in plaats van de gebruikelijke 35 euro.Na de Doldwaze Van Gogh Dagen gaan de prijzen weer terug omhoog, dus wie een leuk cadeau zoekt, is in Zundert op het juiste adres!

BRON: Persbericht Vincent van GoghHuis

Lees ook:Vincent van GoghHuis start crowdfundingsactie voor toekomst
Lees ook:Salon Van Gogh in het Vincent van GoghHuis
Lees ook:Robert Zandvliet over zijn inspiratie door Van Gogh
Lees ook:Letterlijk in de voetsporen van Vincent van Gogh
Lees ook:Inspiratie door Van Gogh: Inas Al-Soqi in de Van GoghGalerie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>