Oproep: nieuwe kunstenaars gezocht voor rubriek In The Picture

Ganzenveren in lino, het was een karwei, maar het resultaat mocht er zijn! Wilt u ook uw werk laten zien? CREDITS: José van der Wegen

In de zomermaanden heb ik op Kunst.blog.nl ontwerpers of kunstenaars ‘In The Picture’ gezet, waaronder Art van Triest, Patrick Beverloo, Jan-Carel Koster, Esther Hoogendijk en Esther van Loenhout. Graag zou ik van ‘In The Picture’ een terugkerende rubriek willen maken, die langer dan de zomer doorloopt. Uiteraard heb ik daar wel kunstenaars en/of ontwerpers voor nodig die hun werk onder de aandacht willen brengen! Daarom een oproep!

Bent u of kent u een (professionele) kunstenaar/kunstenares of ontwerper/ontwerpster die bijzondere werken maakt? Maakt u sculpturen, schilderijen, tekeningen, keramiek, foto’s, tassen, kleding, oftewel alles wat maar ontworpen of gecreëerd kan worden? En wilt u uw werk op een laagdrempelige manier onder de aandacht brengen? Dan kan dat via Kunst.blog.nl! Door middel van een persoonlijk interview, eventueel op locatie, krijgt u op Kunst.blog.nl een extra podium voor uw werk.

Waarom kies ik voor een rubriek als deze? Omdat ik er van overtuigd ben dat er in Nederland èn België bijzondere kunstenaars rondlopen die nader onder de aandacht gebracht mogen worden. Ik geloof in het verhaal achter het kunstwerk, de inspiratie van de kunstenaars en de uiting van hun gevoel in hun werk. Dat verhaal, dat gevoel en die inspiratie laat ik graag tot leven komen! Als grafisch kunstenaar in de dop ervaar ik zelf hoe mooi kunst kan zijn, hoe ontspannen je er mee om kunt gaan en hoe mooi het eindresultaat is na soms urenlang werken aan jouw kunstwerk.

Wilt u meedoen aan deze rubriek of kent u iemand die hiervoor in aanmerking zou komen? Stuur dit bericht dan door of mail naar [email protected]! Wellicht kunnen we dan samen van ‘In The Picture’  inderdaad een terugkerende rubriek maken en uw kunst onder de aandacht brengen!

Lees ook:In the Picture keert terug!
Lees ook:Excuses voor een dag geen berichten
Lees ook:In the Picture: Het Blauwe Uur van Anook Cléonne
Lees ook:Fly on the wings of Art: een gelukkig 2015!
Lees ook:Kunstzinnige Kerstcadeautips

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Oproep: nieuwe kunstenaars gezocht voor rubriek In The Picture

 1. Gonny Geurts

  Goedemorgen Jose,

  Zojuist lees ik een berichtje van Jan Carel Koster over je initiatief.

  Daar wil ik meer van weten!

  Mail je me? Kijk alvast op http://kunstenmeer.nl/

  En welkom in Zeewolde,

  Groet, Gonny Geurts

  [email protected]

    /   Reply  / 
 2. Danielle Frenken

  Beste Jose,

  Ik probeer een mail te sturen maar krijg steeds een foutmelding, is er een ander e-mail adres waar ik naar kan mailen?

  Met vriendelijke groet,

  Danielle

    /   Reply  / 
 3. Davitha van de Kuilen

  Beste Jose van der Wegen,

  Inderdaad krijg ik ook een foutmelding bij je e-mailadres.
  Graag geef ik gehoor aan het oproepje ‘kunstenaars gezocht’ voor de blog! Zie voor mijn werk http://www.davitha.nl
  Ik zie uit naar je reactie.

  Groeten,
  Davitha van de Kuilen

    /   Reply  / 
 4. José van der Wegen Auteur

  Hallo Davitha, Agne, Danielle en Gonny, ik had helaas wat problemen met de mail, maar jullie krijgen alle vier binnen heel korte tijd een bericht in jullie mailbox! Met vriendelijke groeten, José van der Wegen

    /   Reply  / 
  1. José van der Wegen Auteur

   Hoi René,

   Ik zal je zo een bericht sturen via Facebook!

   Met vriendelijke groeten, José van der Wegen

     /   Reply  / 
 5. Mirjam Bijvank

  Dag José,

  Als je denkt dat ik er voor in aanmerking kom, met plezier!
  Ik woon wel in Frankrijk, is dat een bezwaar?

  Ik hoor het graag,
  hartelijke groet,
  Mirjam

    /   Reply  / 
  1. José van der Wegen Auteur

   Hoi Mirjam,

   Ik heb even een snelle blik op je website geworpen en dat ziet er goed uit hoor! Ik neem spoedig contact met je op via de mail!

   Met vriendelijke groeten,

   José van der Wegen

     /   Reply  / 
 6. Marleen kamphuijs

  Leuk initiatief. je kan altijd contact opnemen met Art-Huijs.

    /   Reply  / 
 7. Francois Verstiggel

  Mooi initiatief,en ik spring er graag op in.Nu weet ik niet of de oproep is geplaatst op 3 sept 2014,of dat dit de laatste datum was of de dag dat het artikel wordt geplaatst.Maar het kan volgens mij geen kwaad te reageren op Uw oproep.Ik heb een goed en solide creatief kunst concept dat waard is om bekender te worden.Als U me daarbij zou kunnen helpen zou dat mooi zijn.Op mijn website kunt U emkele facetten van mijn werk beoordelen.
  F.L. Verstiggel

    /   Reply  / 
 8. [email protected]

  Beste jose,

  een goed plan!! Ook ik zoek een podium enmaak zeker geen alledaagse kunst!
  Ik ben dan ook benieuwd naar jou reactie.

    /   Reply  / 
 9. kirsten schaefer

  ik ken een jonge kunstenaar uit colombia die gehandicapt is door een auto ongeluk 16 jaar geleden….hij maakt de mooiste schilderijen….met zijn mond !!! iK vind dat zijn werk het wel verdient om onder de aandacht te komen….weet alleen niet hoe ik dit moet aanpakken…

    /   Reply  / 
 10. kirsten

  ik ken een jonge schilder uit colombia…hij maakt de mooiste schilderijen…hij is gehandicapt…heeft 16 jaar geleden een auto ongeluk gehad…sinds dien schildert hij met zijn mond !!! ik denk dat hij die aandacht voor zijn schilderijen verdient….hoe pak ik dat aan ???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>