In the Picture keert terug!

De vaste lezers van Kunst.blog.nl weten van het bestaan van de rubriek In the Picture af. Deze rubriek werd vorig jaar door mij in het leven geroepen om de Nederlandse kunstenaars ook online een podium te bieden. Helaas moest ik als gevolg van een auto-ongeluk mijn rubriek ‘on hold’ zetten. Daardoor is bijna een jaar lang geen nieuwe In the Picture verschenen. Maar er is goed nieuws: we gaan weer beginnen!

Dat wil zeggen dat de rubriek weer terugkeert, maar dan wel in aangepaste vorm. Ik ben helaas nog herstellende van het auto-ongeluk, waardoor ik nog niet in staat ben lange afstanden te rijden. Maar gelukkig is er de moderne technologie in de vorm van telefoon en internet, waardoor ik toch een kijkje in de keuken van de kunstenaar kan nemen. Op die manier zal ik dus In the Picture opnieuw vormgeven. Wie graag mee wil doen aan de rubriek is van harte welkom. Je kunt je aanmelden via [email protected]

Lees ook:Excuses voor een dag geen berichten
Lees ook:Fly on the wings of Art: een gelukkig 2015!
Lees ook:Oproep: nieuwe kunstenaars gezocht voor rubriek In The Picture
Lees ook:Kunst.blog.nl stopt
Lees ook:No Hard Disk, no blog

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “In the Picture keert terug!

  1. Antje den Os

    Wat een klap moet dat geweest zijn dat auto-ongeluk, gelukkig heb je het er levend afgebracht, hopelijk ben je snel weer de oude, beterschap toegewenst.

      /   Reply  / 
  2. joke van de crommert

    Gevraagd kunstenaars die mee willen weRken aan een landart project in een bos gedurende de maand mei Vergoeding beschikbaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>