Musiceren met een muis in Rotterdam

grrr jamming squeak

Rotterdam herbergt vanaf vrijdag Grrr Jamming Squeak van Paola Pivi.

De Italiaanse kunstenares Paola Pivi (1971, Milaan) ontwierp in een oud bankgebouw op Coolsingel 63 een professionele geluidstudio. Bezoekers worden er uitgenodigd te componeren, te spelen, te improviseren en te jammen.

Enige voorwaarde: De mu ziek moet worden gemaakt met het gepiep van een muis, het zoemen van een bij, het brullen van een beer of één van de andere geluiden uit de Macaulay Library, de grootste collectie van dierengeluiden ter wereld.

Pivi maakte haar nieuwste werk op uitnodiging van Sculpture International Rotterdam, de club die de laatste tijd opmerkelijk veel activiteiten in Rotterdam ontplooit.

Grrr Jamming Squeak opent vrijdag 23 april 2010, met vanaf 19.30 een gratis concert van Spinvis. Het ligt in de  bedoeling dat de komende maanden met enige regelmaat concerten en andere evenementen worden georganiseerd.

Lees ook:Kunsthal eert 8mm film
Lees ook:Rotterdam wordt toneel voor International Art Fair
Lees ook:Dordrecht wordt toch het mekka van Calvijn
Lees ook:Apenstaartje in museumcollectie MoMA
Lees ook:Meivakantie vieren in de Kunsthal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>